• Оплата криптовалютою USDT (Binance)
Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615 Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615
Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615 Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615
Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615 Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615
Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615 Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615
Немає в наявності

Характеристики:
  • Марка сталі: 440
  • Довжина клинка: 76 мм
  • Вага: 80 г
  • Тип замку: Liner Lock
  • Тип заточування: прямий
  • Тип ножа: складаний
  • Типи складних ножів: з фіксацією
  • Товщина клинка: 2.5 мм
  • Тип товару: Ножі
  • Довжина в складеному стані: 106 мм
  • Довжина: 185 мм

Перевірка оригінальності Fenix по серійному номеру на офіційному сайті Фенікс - натисніть тут!

Якщо після натискання на кнопку «Перевірити» буде отримано повідомлення: Serial Number: ***** Invalid! "номер недійсний", значить ліхтар не оригінальний і гарантія компанії Fenix на нього не поширюється!

Як офіційний представник бренду, ми відстежуємо серійні номери кожного ввезеного в країну ліхтаря Fenix і гарантуємо своїм покупцям захист від нелегальних копій та низькоякісних підробок.

Наявність на ліхтарі серійного номера та його відповідність одному з номерів бази є гарантією справжності світлодіодного обладнання та того, що офіційна гарантія та весь обсяг сервісу поширюються на нього у повному обсязі.

firebird-logo.jpg

Опис ножа Firebird F615:

Firebird F615-стильний, компактний і дивно легкий ніж похідного призначення. Клинок Firebird F615 виконаний з вуглецевої нержавіючої сталі класу 440, для рукояті був обраний ABS -пластик-високотехнологічний матеріал, повсюдно використовується у багатьох галузях промисловості в силу своїх найвищих експлуатаційно-технічних характеристик. За надійну фіксацію леза в робочому і складеному стані відповідає класичний замковий механізм-Liner Lock.

Firebird F615-відмінно збалансований складаний ніж як в співвідношенні вага/розмір, так у співвідношенні якість/ціна. Маса даного виробу не перевищує 80 г, а довжина у розібраному вигляді становить 18.5 см в тій година, як на клинок (0.25 см по обуху) відведено 7.6 см. У результаті мі маємо зручну і чіпку рукоять (накатка на зовнішніх панелях) адекватної довжини для того, щоб під час роботи з інструментом не відчувати незручностей і дискомфорту від надмірно мініатюрного "власника". У похідному вигляді довжина ножа дорівнює 10.6 см, що в сукупності з металевої кріпильної кліпсою, встановленої на рукояті, створює відмінні умови для зручного транспортування і збереження ножа відповідно.

Враховуючи наведені виробником характеристики, Firebird F615 можна сміливо віднести до розряду компактних переносних інструментів, актуальних в колі промисловиків, людей, які віддають перевагу активний спосіб життя і серед численних передбачливих міських жителів, авто-і мотолюбителів. Не обтяжуючи вагою і великими розмірами, Firebird F615 має всі дані для функціональної роботи і виконання максимально широкого кілка завдань, які вирішуються гострими і ріжучими предметами. Замковий механізм Liner Lock в даній моделі також досить актуальним і відмінно поєднується з основним дизайном і призначенням кишенькового ножа Firebird F615.

Гарантія: 12 місяців гарантії від виробника.

технічні характеристики:

Вага80 г
Гарантія1 рік
Довжина185 мм
Довжина в складеному стані106 мм
Довжина клинка76 мм
Марка стали440
Тип замкуLiner Lock
Тип заточуванняпрямий
Тип ножаскладаний
Тип товаруНожі
Типи доладних ножівз фіксацією
Товщина клинка2.5 мм